Мебель и фурнитура

Безкоштовні оголошення меблевої тематики: пропозиції продажу та/або здачі в оренду меблів, подарую меблі...
maxxxi

Мебель и фурнитура

Повідомлення maxxxi »

Недавно наткнулась на отличный сайт, где продаются диваны, столы, стулья и другая мебель матрас
Попробовала заказать и не пожалела, качество просто безупречное! Цены нормальные, поэтому теперь буду заказывать только здесь!
maxxxi

Мебель

Повідомлення maxxxi »

Мебель покупаю только здесь продажа стульев
Тут хорошее качество по минимальным ценам и очень оперативная доставка! Всем советую, обращайтесь!!!
Tamaro4ik
VIP користувач
VIP користувач

Re: Мебель и фурнитура

Повідомлення Tamaro4ik »

Нещодавно замовила матрац топер 160х190 для оновлення дивана у вітальні. Результат перевершив усі очікування – спати стало набагато комфортніше, а сам диван виглядає як новий! Дуже зручно, що в Amebli можна знайти топери різних розмірів. Замовляла тут: https://amebli.com.ua/tonkij-matras-160h190/
Snezhana

Re: Мебель и фурнитура

Повідомлення Snezhana »

Нещодавно придбала комплект меблів і хочу поділитися своїми враженнями. Я була приємно здивована якістю матеріалів і збірки. Меблі виглядають дуже стильно і міцно. Особливо сподобалося Матеріал та колір . Дякую компанії за чудовий сервіс і якісні меблі! MebliVal.com :D
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Common Crawl Foundation [бот], Google [пошуковий робот] і 0 гостей