Привіт усім! Хочу поділитися своїм досвідом першої поїздки під дощем, яка стала для мене справжнім викликом.
Це був один із тих днів, коли вперше отримав водійське посвідчення. Здавалося, що вже все вмію, але погода внесла свої корективи. Як тільки почав їхати, дощ перетворився на зливу, а я зрозумів, що впевненість зникає на кожному повороті.
На світлофорі застряг, бо скло запітніло, а двірники не справлялися. Добре, що свого часу в автошколі інструктор пояснював, як діяти у таких ситуаціях: зменшити швидкість, зберігати дистанцію та контролювати гальма.
Тоді я зрозумів, наскільки важливо мати надійну базу знань і практичних навичок, отриманих під час навчання. Львівська автошкола "Магістраль" на Сихові підготувала мене до таких випадків.
Якщо шукаєте автошколу, яка допоможе освоїти всі важливі навички для водіння, рекомендую "Магістраль". Їхній офіс знаходиться за адресою: пр-т Червоної Калини, 62А, Львів, Львівська область, 79012. Телефон для запису: 067 533 5158. Більше інформації знайдете на сайті: https://magistral.org.ua/.
А як у вас минула ваша перша складна поїздка? Поділіться своїми історіями, труднощами та тим, як ви їх подолали. Давайте обміняємося досвідом, адже кожен водій колись проходив через такі випробування!
Перша поїздка в дощ: історія, яка навчила мене впевненості
Спілкування на інші теми (окрім реклами). Спам буде видалено!
-
-
Re: Перша поїздка в дощ: історія, яка навчила мене впевненості
Как оказалось, учиться вождению можно постоянно) сейчас объясню почему) я за рулем уже достаточно долго, казалось, что во время вождения у меня не может быть никаких проблем и вопросов, но так я думал, пока не попал в руки инструктора из автошколы Чайка на занятия по экстремальному вождению https://chayka-school.com.ua/ru/courses/gifts/razovoe-zanyatie-lvl-3/. Друзья подарили мне такой сертификат на день рождения, он около месяца просто лежал, пока у меня не появился свободный день и я смог им воспользоваться) очень крутое было занятие, оказалось, что мне еще учиться и учиться)) инструктор показал с десяток крутых маневров, очень полезных для каждого водителя. Занятие прошло на одном дыхании. Я получил много крутых эмоций и очень ценный опыт! Очень советую этих ребят всем водителям!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей