Притензія клієнта

Все, що пов'язане з меблями: будь-які питання, для обговорення яких не створено окремого форуму. Спам та рекламні повідомлення з великою кількістю гіперпосилань видаляються!
Вік
Повідомлень: 2
З нами з: Чет червня 13, 2024 22:30

Притензія клієнта

Повідомлення Вік »

Добрий день.
Можливо хтось зіштовхувався з такою проблемою: Заказав на Віяр доставку з заносом, коли хлопці заносили то пошкодили шпалери, клієнт бачив і вантажники також. Пройшло декілька днів і клієнт просить відшкодування з вантажників, а якщо вони не віддадуть то з мене, бо гроші каже що мені платив за виріб. Як бути якщо Віяр відмовить? Бо клієнт раніше сказав що претензій нема, я передав на Віяр, а тепер заспівав про компенсацію....
Прошу, якщо хтось зіштовхнувся з таким, напишіть будь ласка.
Вік
Повідомлень: 2
З нами з: Чет червня 13, 2024 22:30

Re: Притензія клієнта

Повідомлення Вік »

Не хоче нікого образити, але форум більше мертвий чим живий, шкода.
Якщо комусь буде цікаво почитати, я дізнався у юристів, що навіть якщо так сталося як в моєму випадку і людина наймана щось покоцала то плачу я і тільки я, моя відповідальність перед клієнтом, а потім вже я можу ці гроші якимось чином, через суд або домовитися, стягнути з винуватця.
Всім гарних клієнтів і помічників!
Аватар користувача
yrdmaok
Повідомлень: 1
З нами з: Вів жовтня 08, 2024 15:39
Звідки: Минск

Re: Притензія клієнта

Повідомлення yrdmaok »

Привіт!

Ой, яка неприємна ситуація! Я розумію, як це може бути стресово. Якщо клієнт спочатку сказав, що претензій немає, а тепер вимагає компенсацію, це дійсно ускладнює справу.

Я б порадила спочатку зв'язатися з Вияр і пояснити їм ситуацію. Можливо, вони зможуть запропонувати якесь рішення або компенсацію. Також було б добре мати якісь докази, наприклад, фото пошкоджень або повідомлення від клієнта, де він підтверджує, що спочатку претензій не було.

Якщо Вияр відмовиться допомогти, спробуйте поговорити з клієнтом ще раз і пояснити, що ви зробили все можливе, щоб вирішити цю ситуацію. Можливо, вдасться знайти компромісне рішення.

Сподіваюся, все вирішиться найкращим чином!
https://planirovki.by/: создаем уникальные интерьеры, отражающие вашу индивидуальность. Полный спектр услуг от концепции до реализации, с заботой о каждой детали.

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей